Beklager at vi roder, vi er ved at lave ny shop

Cashmerette

Mærker
Kategorier
Filtrer produkter

Cashmerette laver symønstre til kvinder med stor barm i str. US 0-32, hvilket svarer til str. 32-64 i danske størrelser.

Mønstrene leveres også med tre forskellige skålstørrelser - C/D-skål, E/F-skål og G/H-skål (bemærk, at skålstørrelse i syning ikke svarer til BH-skål).

Klik her for at læse mere om, hvad en skål i syning betyder, og hvordan du finder ud af, hvad din skålstørrelse er.

Cashmerette laver symønstre i to størrelsesintervaller, så du kan købe et mønster i US str. 0-16 eller US str. 12-32. De har lavet symønstre til fx kjoler, hoodie, T-shirt, bukser, leggings og skjorter, og de arbejder ud fra filosofien om, at du skal kunne sy tøj, der passer til din krop, og ikke, at det skal være nødvendigt at tilpasse sin krop til tøjet. Cashmerette vil gerne gøre det nemt for syere med stor barm at sy fantastisk tøj, der sidder godt.

Cashmerettes symønstre er på engelsk. Du får et papirmønster, som er inkl. sømrum. Med mønsteret får du også en udførlig syvejledning, der guider dig gennem hele syprocessen.

Cashmerette har også en masse tips og tricks til syning af deres mønstre, valg af stof og ændringer, du kan foretage, så du kan få endnu mere ud af dit symønster.

Besøg evt. Cashmerettes hjemmeside ved at klikke her.