Facebook-pixel
Fragt fra 49,-
Gratis fragt ved køb over 599,-
1-2 dages levering
  • Inkl. anslået fragt (49 DKK)
Kurven er tom
Ring på 31 71 13 23, hvis du har brug for hjælp.

Betingelser

Når du handler på Spinderup.dk, handler du med word gallery I/S (CVR 26161835), og du accepterer samtidig vores betingelser, som du kan læse herunder.

Fragt og levering

Fragtprisen afhænger af købet og den valgte leveringsudbyder. Prisen fremgår altid af kurven, inden du gennemfører dit køb.

Vi sender alle pakker til Danmark med GLS eller PostNord. Du vælger selv udbyder og angiver leveringssted på betalingssiden. Når vi afsender din ordre, modtager du automatisk en e-mail og/eller sms med et trackingnummer, så du kan følge pakken.

Forsendelse på alle ordrer over 599 kr. er gratis til en pakkeshop.

Vi sender alle hverdage. Vi forsøger at afsende alle ordrer, der er bestilt inden kl. 12, samme dag. Det kan dog ske, at din ordre først bliver sendt dagen efter, afhængigt af hvornår fragtfirmaet afhenter pakker.

Under udsalg og andre særlige begivenheder kan leveringstiden være længere, men dette vil være angivet på hjemmesiden og i ordrebekræftelsen.

Vi tager forbehold for forsinkelser pga. fragtfirmaet eller tredjeparter, som er uden for Spinderups kontrol.

Retur

Der er ingen returret på metervarer, medmindre det drejer sig om en reklamation (se nedenfor, hvad du skal gøre i forbindelse med en reklamation).

Hvis du fortryder dit køb på andre varer, f.eks. sytråd osv., har du 14 dages returret, som gælder fra den dag, du modtager pakken. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen. Varer i forseglet emballage tages ikke retur, hvis emballagen er brudt.

Du betaler selv for at sende varerne retur, og pakken skal sendes direkte til butikken.

Returpakker, der sendes til en pakkeshop eller et udleveringssted, accepteres ikke. Vi anbefaler, at du sender din returpakke med PostNord eller GLS for at sikre levering til butikken inden for åbningstid.

Når vi har modtaget returvaren og har godkendt returneringen, tilbagefører vi hurtigst muligt beløbet til den konto eller det kort, du brugte, da du handlede. Der kan dog gå nogle dage, før du kan se beløbet på din konto.

Returvarer sendes til:

Spinderup
Grønnevej 10
4600 Køge

Reklamation

Hvis der er fejl eller mangler ved leveringen fra Spinderup, skal det påberåbes i rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen.

Det er dit ansvar at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigst muligt kontakte Spinderup på info@spinderup.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig, senest et år efter, at du har modtaget varen.

Firmaoplysninger

Spinderup
Grønnevej 10
4600 Køge
Mobil: 31 73 13 23
Mail: info@spinderup.dk
CRV-nr.: 26 16 18 35 (word gallery I/S)

Bestilling og betaling

Hos Spinderup kan du betale online med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og MobilePay.

Vi trækker først betalingen, når varen afsendes, og der kan aldrig trækkes et højere beløb end det, du har godkendt, da du gennemførte dit køb. Vi opkræver ingen gebyrer for betaling. Alle beløb i webshoppen er angivet i danske kroner og er inkl. moms.

Spinderup bruger QuickPay til at behandle betalinger, og de krypterer alle dine kortoplysninger med SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Det betyder, at andre ikke kan aflæse dine betalingsoplysninger. Vi gemmer ikke dine betalingsoplysninger.

Mindstebestilling af metervarer er 0,50 meter, medmindre andet er angivet, eller det er muligt at vælge en mindre værdi på rullelisten.

Nye regler for sikker betaling

Den 1. januar 2021 træder nogle nye regler for sikker betaling i kraft. Ifølge de nye regler fra EU skal du godkende din betaling med to elementer, når du handler på nettet. For at gennemføre dit køb skal du typisk din NemID-nøgleapp eller et kodeord, som du opretter hos Nets, sammen med en SMS-engangskode.

Du kan risikere, at dit køb ikke kan gennemføres, hvis du ikke har din NemID-nøgleapp eller et personligt kodeord klar.

Betalinger på under 225 kroner kan være undtaget de nye regler, hvilket vil sige, at du ikke behøver at bruge din NemID-nøgleapp eller et kodeord i disse tilfælde.

Ordrebekræftelse

Når du har gennemført et køb, modtager du inden for få minutter en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder et ordrenummer, som du skal bruge, hvis du kontakter os vedrørende din ordre. Det vil gøre det nemmere for os hurtigt at finde den i vores system.

Du kan kun ændre en ordre ved at skrive til os på info@spinderup.dk eller ved at besvare ordrebekræftelsen. Vær opmærksom på, at du kun kan foretage ændringer af en ordre, så længe vi ikke har klippet stoffet eller pakket ordren helt færdig.

International customers

We are currently only shipping to customers in Denmark. But please return again as we are hoping to be able to offer international shipping soon.

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Populært lige nu

SPINDERUP

Vi hjælper dig med stof og inspiration til at sy en håndlavet
garderobe, du vil elske.

CVR: 26 16 18 35 (word gallery I/S)
Adresse: Grønnevej 10, 4600 Køge, Danmark
Telefon: 31 73 13 23
Mail: info@spinderup.dk

Alle varepriser er angivet inkl. moms.

INSPIRATION

TAGS

#spinderup

© spinderup.dk

Webshop af word gallery | Kører på Shoporama

Vi tager mod Mastercard
Vi tager mod Dankort
Vi tager mod MobilePay
Vi tager mod Visa