Fragt fra 49,-
Gratis fragt ved køb over 599,-
1-2 dages levering
  • Inkl. anslået fragt (49 DKK)
Kurven er tom
Ring på 31 71 13 23, hvis du har brug for hjælp.

Cookie- og privatlivspolitik hos Spinderup

Når du besøger vores hjemmeside, indsamles der oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledningen nedenfor) og undlade at bruge vores hjemmeside. Nedenfor kan du læse mere om, hvilke oplysninger der indsamles, hvad formålet med dem er, og hvilke tredjeparter der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden bruger "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan slette eller blokere for cookies. Se, hvordan du gør, på denne hjemmeside:

http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, og at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Persondata

Personoplysninger er alle typer oplysninger, som i et eller andet omfang kan henføres til dig.

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger.

Det sker f.eks. ved almindelig brug af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af tjenester eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: et entydigt id og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, og hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv angiver oplysningerne behandles desuden følgende: navn, telefonnummer, e-mailadresse, postadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil kun blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vi sletter oplysningerne, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, registrere dine køb og betalinger og til at levere de tjenester, du har efterspurgt, f.eks. at sende et nyhedsbrev. Herudover bruger vi oplysningerne til at optimere vores tjenester og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt ifølge lovgivningen. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningerne og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår oplysninger slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn, alderssegment osv. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn, e-mailadresse osv. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi bruger kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet).

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger bruges. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Send en e-mail til følgende adresse, hvis du vil have rettet eller slettet oplysninger: info@spinderup.dk.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning om det til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Spinderup
Grønnevej 10
4600 Køge
CVR-nr.: 26 16 18 35 (word gallery I/S) Telefon: 31 73 13 23
E-mail: info@spinderup.dk

Spørgsmål

Skriv dit spørgsmål her, og vi vender tilbage hurtigst muligt pr. mail:

Populært lige nu

SPINDERUP

Vi hjælper dig med stof og inspiration til at sy en håndlavet
garderobe, du vil elske.

CVR: 26 16 18 35 (word gallery I/S)
Adresse: Grønnevej 10, 4600 Køge, Danmark
Telefon: 31 73 13 23
Mail: info@spinderup.dk

Alle varepriser er angivet inkl. moms.

INSPIRATION

TAGS

#spinderup

© spinderup.dk

Webshop af word gallery | Kører på Shoporama

Vi tager mod Mastercard
Vi tager mod Dankort
Vi tager mod MobilePay
Vi tager mod Visa