Fragt fra 49,-
Gratis fragt ved køb over 599,-
1-3 dages levering
Kurven er tom
Ring på 31 73 13 23, hvis du har brug for hjælp.
  • Inkl. anslået fragt (49 DKK).

    Køb for 590,00 mere for at få gratis fragt til pakkeshop!

Friday Pattern Co.

Friday Pattern Co. er et amerikansk firma, som blev startet i 2017. De har lavet mange mønstre, som er meget populære, og det kan vi godt forstå, for deres designs er nemme at gå til og fantastiske at gå med. Deres symønstre går også fra en str. XS til en str. 7XL. Se deres mønstre nedenfor. 

Læs mere >

Friday Pattern Co. designer symønstre ud fra det koncept, at de skal være alsidige og sjove at sy. De vil gerne have, at det skal være nemt at tilpasse deres mønstre, så du kan blive ved med at bruge dem igen og igen, når du skal sy.

Deres mønstre bliver testet grundigt af almindelige syere, og deres syvejledninger (som er på engelsk og med illustrationer) er altid meget grundige og detaljerede. De laver også altid videoer på YouTube, hvor de viser, hvordan deres modeller skal sys. Så der er altid hjælp at hente.

Friday Pattern Co. har også en blog, hvor de kommer med tips og tricks til, hvordan du finder den rigtige størrelse, hvordan du syr modellerne, og hvordan du kan ændre et mønster.

Ellers kan du også finde en masse inspiration på Instagram, hvor der er mange tusinde, der har lagt billeder af deres færdige syprojekter op.  

SPINDERUP

Vi hjælper dig med stof og inspiration til at sy en håndlavet
garderobe, du vil elske.

CVR: 26 16 18 35 (word gallery I/S)
Adresse: Grønnevej 10, 4600 Køge, Danmark
Telefon: 31 73 13 23
Mail: info@spinderup.dk

Alle varepriser er angivet inkl. moms.

INSPIRATION

TAGS

#spinderup

DIVERSE

Black Friday-tilbud

© spinderup.dk

Kører på Shoporama
Tilpasset af word gallery

Vi tager mod Mastercard
Vi tager mod Dankort
Vi tager mod MobilePay
Vi tager mod Visa