Musen Arno fra Go Handmade elsker at fiske. Han er tit på fisketur med Elliott, og de elsker at være tidligt ude om morgenen. Elliott har altid sin stok med, som han nogle gange forsøger at sætte en fiskesnøre på, men han fanger aldrig noget. Elliott er god til at fortælle historier fra dengang, hvor han var på Arnos alder, og der var han åbenbart rigtig god til at fange fisk, som altid var større end dem, Arno fanger. Arno har en mistanke om, at historierne måske er lidt overdrevne, men han synes, at det er rigtig hyggeligt at være på fisketur sammen med Elliot.

Når de har været heldige at fange en masse fisk, inviterer de Ella, Emily, Burt og Bart og alle de andre hæklede venner fra serien Emily & Friends på en dejlig middag.

Arno er 22 cm høj og leveres som et komplet hæklekit med garn i 100 % bomuld, hæklenål, metaltråd, øjne, pailletter, fyld og instruktioner til hæklearbejdet.

Herunder kan du se, hvor du kan købe Arno og andre af hans venner. Vær opmærksom på, at fragten hos butikkerne kan være ændret i forhold til prisen herunder.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
Strikkes.dk 169,00 DKK 33,00 DKK 176,00 DKK
Læs mere
169,00 DKK 30,00 DKK 199,00 DKK
Læs mere
Rito.dk 169,00 DKK 33,00 DKK 202,00 DKK
Læs mere